House4Beauty

House 4 Beauty heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Botox en fillers

Elite Clinics is gespecialiseerd in de Cosmetische Geneeskunde, met nadruk op Botox- en Fillerbehandelingen. Wij bieden hoogwaardige behandelingen tegen een scherpe prijs, waarbij we alleen gebruik maken van A-merken met bewezen effecten en optimale veiligheid. De Elite Cosmetische Artsen zijn zonder uitzondering BIG- geregistreerd en hebben een intensief opleidingstraject doorlopen. Onze behandellocaties zitten bij u in de buurt in Hillegersberg bij House 4 Beauty, Weissenbruchlaan126,3054 LS Rotterdam 010 2126044.

De artsen nemen voldoende tijd om uw wensen te begrijpen en streven ernaar om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Voldoende informatie en uitleg krijgt u tijdens het vrijblijvende adviesgesprek waarvoor u een afspraak kunt maken bij House 4 Beauty.

Onze behandelingen

Botox Behandeling( BOTULINE TOXINE)

Bij een Botox behandeling word een vloeistof in een spier gespoten waardoor de spier verslapt. Het zorgt niet voor meer volume maar ontspant frons,- en lachrimpeltjes  MET ALS RESULTAAT EEN JONGER EN MEER ONTSPANNEN UITERLIJK

Wanneer kies je voor Botox?

Wil je iets verbeteren aan fronsrimpeltjes ,kraaienpootjes, rimpeltjes bij de ogen of op het voorhoofd…Dan is de keuze voor Botox een goede optie. Omdat hier de spieren onder de huid de oorzaak zijn van deze rimpeltjes. De rimpels worden door de injecties gladgetrokken en ontspannen.

Botox zal de huid rust geven waardoor rimpeltjes die er waren ,binnen een paar dagen verdwijnen

  • Fronsrimpels
  • Rimpels voorhoofd
  • Kraaienpootjes

Filler Behandeling (hyaluronzuur fillers)

Ongewenste gelaatstrekken mooi opgevuld, fillers worden het meest gebruikt bij het behandelen van lippen en wangen. Ze werken tijdelijk; 6 tot 18 maanden.

Fillersworden ingespoten op plaatsen in het gezicht die volume nodig hebben . Dit kan zijn bij de mond(vollere lippen), onder de ogen zodat je er jonger uitziet en onder rimpeltjes zodat er een volume onder het rimpeltje ontstaat waardoor dit minder of niet meer zichtbaar is.

Een filler behandeling is het meest effectief bij diepere rimpels  en geeft prachtige resultaten.

  • Lippen opvullen
  • Lachrimpels
  • Jukbeenderen
  • Hals
  • Handen

Links

Elite Clinics