House4Beauty

House 4 Beauty heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Heerlijke gezichtsbehandeling in Rotterdam

Wilt u een gezichtsbehandeling in Rotterdam? Het is belangrijk dat u altijd kiest voor een fijne gezichtsbehandeling, gegeven door een expert. Op deze manier krijgt u namelijk het beste resultaat en een heerlijke behandeling! Bij House 4 Beauty bent u aan het juiste adres voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam. Naast een gezichtsbehandeling kunt u ook bij ons terecht voor visagie, manicure, pedicure, nagelstylisten, ontharing en meer. We werken altijd en alleen maar met professionele en ervaren medewerkers. Daar kunt u op rekenen. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken we altijd gebruik van professionele merken die uw schoonheid op de juiste manier een handje helpen.

Gezichtsbehandeling in Rotterdam door experts

Wij zijn House 4 Beauty: hét beautyhuis met alles op het gebied van schoonheid. Alle experts vindt u bij ons onder één dak: kappers, nagelstylisten, masseurs, visagisten en schoonheidsspecialisten. Ons doel? U altijd stralend de deur uit zien lopen! Wij hebben altijd de onderstaande voordelen:

  • Een persoonlijk advies voor uw huid;
  • Plek voor het hele gezin;
  • Professionals die u helpen;
  • Jarenlang ervaring;
  • Scherpe tarieven.

House 4 Beauty is u van dienst!

Een gezichtsbehandeling in Rotterdam? Kom naar House 4 Beauty en reken op onze kennis en expertise! Wat uw voor een huid uw ook heeft, wij kunnen u uitstekend helpen. Doordat we veel ervaring hebben, weten we goed wat uw gezicht nodig heeft. Wanneer u een afspraak bij ons maakt, kunt u vertrouwen op een fijne gezichtsbehandeling!

Maak direct een afspraak bij House 4 Beauty!

Wilt u een gezichtsbehandeling in Rotterdam? De schoonheidssalon van House 4 Beauty biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor wittere tanden… en veel meer! Kom dan langs bij House 4 Beauty! Zo kunt u direct een afspraak maken bij de kapper, mocht u dat willen. Of misschien wilt u wel een pedicure. Bekijk de prijzen op onze website en maak direct een afspraak! We verwelkomen u graag in ons beautyhuis.

Afspraak makenContact
Contact
Stel uw vraag
info@house4beauty.com
0102 126 044