MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Kapper Bergschenhoek en meer

Zoekt u een ervaren kapper in Bergschenhoek of omgeving? Maar wilt u ook nog ergens een afspraak maken voor een pedicure in omgeving Bergschenhoek? Dan biedt beautysalon House 4 Beauty uitkomst. Als u toch van plan bent een bezoek aan al deze salons te brengen, dan is het best fijn als al deze diensten onder één dak zitten, toch? House 4 Beauty is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee House 4 Beauty werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Over House 4 Beauty

In 2016 heeft House 4 Beauty haar deuren geopend. De specialisten van House 4 Beauty zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit House 4 Beauty werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. een kapper en pedicure is gevestigd nabij Bergschenhoek in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.

Onze expertises

Met 6 gedreven medewerkers verzorgen we alle diensten bij House 4 Beauty. Wij hebben voor elke dienst of behandeling gekozen voor kwalitatieve merken. Komt u voor een kappersbezoek in Bergschenhoek? Onze gediplomeerde kappers weten als geen ander hoe ze uw haar het beste kunnen behandelen en doen er alles aan om uw haar weer te laten stralen. Daarbij maken we gebruik van de merken Redken en Kérastase. Voor de manicure en pedicure nabij Bergschenhoek hebben we ervoor gekozen om te werken met O.P.I. en CND Shellac. Uw pedicure combineren met een schoonheidsbehandeling? Bekijk in de prijzenlijst welke behandelingen wij aanbieden. Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken onze specialisten gebruik van professionele merken, namelijk IMAGE skincare en Dermalogica.

Ook onze visagisten zorgen voor adembenemende resultaten met merken zoals M.A.C., Make-up Studio Professional Make-Up, Bobbi Brown en Kat Von D Beauty. Ook voor bruidsmake-up kunt u in onze beautysalon terecht. Wilt u voor bijvoorbeeld voor de bruiloft ook uw tanden bleken? House 4 Beauty maakt voor het bleken van tanden gebruik van de Adore Your Smile behandeling van Peau d’Or. Dit is een 100% natuurlijke en pijnloze methode voor het witten van uw tanden.

Bezoek ons beautyhuis

Lijkt een bezoek aan ons beautyhuis u wel wat? U kunt bij House 4 Beauty makkelijk afspraken combineren of gezellig samen met vriendinnen in ons beautyhuis tegelijk van verschillende behandelingen genieten. Gaat u trouwen? Dan biedt onze beautysalon zeker uitkomst, want alles wat u nodig heeft, vindt u onder één dak. Wel zo makkelijk! Bekijk alle prijzen op onze website en maak direct een afspraak naar keuze!

Afspraak makenContact