House4Beauty

House 4 Beauty heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Over ons

House 4 Beauty is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee House 4 Beauty werkt biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden.

Wat House 4 Beauty daarnaast uniek maakt, is dat het een plek is waar u met het hele gezin naartoe kunt. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kunt u zelf genieten van een massage terwijl uw echtgenoot even onder de zonnebank gaat. Dat maakt een afspraak bij House 4 Beauty niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken!

Het jonge bedrijf heeft sinds 2016 haar deuren geopend. De specialisten die bij House 4 Beauty werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit House 4 Beauty werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Contact