House4Beauty

House 4 Beauty heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Pedicure Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele beautysalon voor een pedicure in Rotterdam? De manicure- en pedicurespecialisten van House 4 Beauty verzorgen graag uw pedicure in Rotterdam. Kom in ons beautyhuis in Rotterdam helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicurebehandeling. Bij House 4 Beauty kunt u genieten van een heerlijke verzorgende pedicure en nog veel meer andere behandelingen!

U kunt naast voor een pedicurebehandeling ook perfect bij ons terecht voor vele andere beautybehandelingen zoals een bezoekje aan de kapper of de manicure.

Pedicurebehandelingen van House 4 Beauty

Voeten dragen u uw hele leven lang, dus een pedicure is zeker geen overbodige luxe. Je voeten verdienen zeker wat speciale aandacht. Veel mensen denken dat een pedicure gelijk staat aan het laten lakken van de teennagels, maar niets is minder waar. Een pedicure is namelijk veel meer dan dat. Maar wat houdt een pedicurebehandeling bij House 4 Beauty dan precies in?

Tijdens deze pedicurebehandeling kunnen we uw teennagels knippen, de nagelriemen verzorgen, verdikte nagels frezen, likdoorns verwijderen en nog veel meer! Een pedicurebehandeling zorgt er dus niet alleen voor dat u mooie verzorgde voeten en nagels heeft, maar verhelpt ook allerlei voetklachten zoals eelt, likdoorns of teennagelproblemen zoals schimmelnagels of kalknagels.

Onze gediplomeerde pedicurespecialisten hebben heel veel ervaring in dit vak en verzorgen verschillende pedicurebehandelingen voor u. Van een voeten spa met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. Op het gebied van pedicures bieden wij voor ieder wat wils aan! Staat uw gewenste behandeling niet in onze prijslijst en heeft u andere wensen op het gebied van pedicure? Laat het ons gerust weten, want we luisteren graag naar uw wensen.

Voor de pedicurebehandelingen hanteren wij de volgende standaardprijzen:

 • Pedicure met een duur van 45 min: €30-,
 • Pedicure met nagels lakken van 60 min: 37,50-,
 • Voeten spa bubble, scrub, masker, lotion van 30 min: €19,95-,
 • Voetenspa met nagels lakken 45 min: €27,50
 • Voetenspa met Shellac of Gelcolor 75min: €44,95
 • Voetenspa met pedicure 60 min: € 37,50-,
 • Pedicure met Shellac of Gelcolor van 90 min: €55-,
 • Voetenspa met pedicure en lakken 90 min: €49,50
 • Voetenspa met pedicure en Shellac of Gelcolor 120 min: €69,50
 • Nagels van de voet lakken: €10-,
 • Pedicure met shellac of gelcolor van 90 min

De producten die wij gebruiken voor pedicures

Voor de mooiste lakresultaten zijn vooraanstaande merken vereist. House 4 Beauty maakt daarom gebruik van nagellakmerken O.P.I en CND Shellac. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels.

Ook met CND Shellac heeft u wekenlang plezier van prachtige stevige nagels. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is namelijk zeer uitgebreid.

Over House 4 Beauty

In 2016 heeft House 4 Beauty haar deuren geopend. De specialisten die bij House 4 Beauty werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring.

Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit House 4 Beauty werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. kapper en pedicure is gevestigd in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.

Afspraak makenContact
Contact
Stel uw vraag
info@house4beauty.com
0102 126 044