House4Beauty

House 4 Beauty heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Pedicure Rotterdam

Bent u op zoek naar een beautysalon voor een pedicure in Rotterdam? De manicure- en pedicurespecialisten van House 4 Beauty verzorgen graag uw pedicure in Rotterdam. Kom in ons beautyhuis helemaal tot rust of kom gezellig samen met een vriend of vriendin ontspannen en bijkletsen tijdens een pedicurebehandeling. Bij House 4 Beauty kunt u genieten van een pedicure en meer! U kunt namelijk naast een pedicurebehandeling ook bij ons terecht voor vele andere beautydiensten.

Pedicurebehandelingen

Onze gediplomeerde pedicurespecialisten verzorgen verschillende pedicurebehandelingen. U kunt altijd uw wensen bij ons aangeven. Van een voeten spa met bubble, scrub, masker en lotion voor pure ontspanning tot een pedicure met nagels lakken, knippen, frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. We hanteren standaardprijzen voor combinaties van onderdelen naar keuze voor uw pedicurebehandeling. Er is in ieder geval heel veel bij House 4 Beauty mogelijk bij uw pedicure in Rotterdam.

Onze pedicure producten

Voor de mooiste lakresultaten zijn vooraanstaande merken vereist. House 4 Beauty maakt daarom gebruik van nagellakmerken O.P.I en CND Shellac. Het belangrijkst van een nagellak is dat deze er lang én mooi op blijft zitten. En daar zijn de nagellakken van O.P.I. perfect voor gemaakt. De toegankelijke en luxueuze nagellakken van O.P.I. staan bekend om hun buitengewone samenstelling en adembenemende kleuren. Doordat de nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten zijn ze geschikt voor iedereen die voorzien wil worden van prachtige nagels.

Ook met CND Shellac heeft u wekenlang plezier van prachtige stevige nagels. De lak van CND Shellac is erg dun en flexibel en zorgt voor een bescherming van je natuurlijke nagels. Bovendien kan de lak ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden. Alle denkbare kleuren zijn verkrijgbaar; het assortiment van het topmerk is zeer uitgebreid.

Over House 4 Beauty

In 2016 heeft House 4 Beauty haar deuren geopend. De specialisten die bij House 4 Beauty werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de nodige werkervaring. Ook hebben ze allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee ze vanuit House 4 Beauty werken. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van onze diensten en kunnen we onze klanten de beautyservice bieden die zij verdienen. Stap gerust eens binnen in ons beautyhuis en ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen!

Ons beautyhuis met o.a. kapper en pedicure is gevestigd in Rotterdam Hillegersberg. Wij beschikken over een kapper, visagist, nagelstylisten, ontharingsexperts, schoonheidsspecialistes en manicure en pedicures. Enkele experts heeft u al in Lifestyle Magazine en op tv kunnen bewonderen op RTL 5 en RTL 4. Een aantal van onze innovatieve behandelingen zijn namelijk onder de aandacht gekomen in het programma Lifestyle Experience.

Bezoek ons beautyhuis

Lijkt een bezoek aan ons beautyhuis u wel wat? U kunt bij House 4 Beauty makkelijk afspraken combineren of gezellig samen met vriendinnen in ons beautyhuis van verschillende behandelingen genieten. U kunt een afspraak voor een pedicurebehandeling maken door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. Bekijk de prijzenlijst voor de verschillende pedicurebehandelingen.

Afspraak makenContact