MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Schoonheidsbehandelingen

De schoonheidssalon van House 4 Beauty biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon. Specialistische gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele methodes voor wittere tanden; al onze diensten worden precies op uw wensen en behoeften afgestemd, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past. Bekijk de prijslijst en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Merken

Afbeelding1

 

 

Afbeelding3

Afbeelding2

Dermalogica

Om het optimale uit uw schoonheid te halen maken onze specialisten gebruik van professionele merken die uw schoonheid op de juiste manier een handje helpen. De producten van de hoogstaande en vooraanstaande merken Dermalogica doen wat ze beloven en bieden de juiste specifieke verzorging voor ieder huidtype.

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. De focus van het merk ligt op huidverbetering en de producten zijn dan ook speciaal ontwikkeld om het allerbeste uit ieder huidtype te halen. Of uw huid nu droog, gevoelig, vet, verouderd of onzuiver is; Dermalogica biedt de oplossing!

IMAGE skincare

Internationaal expert IMAGE skincare bewerkstelligt doeltreffende resultaten voor elk huidtype. Het is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau. Wilt u een mooie huid? Dan moet u volgens IMAGE skincare beginnen met het krijgen van een gezonde huid. De producten en behandelmethoden van IMAGE skincare helpen u daarbij.

Schoonheidsbehandelinge
Boek nu een behandeling