MOOI Institute

MOOI Institute heeft een antwoord op iedere beautyvraag! Neem contact met ons op of kom langs in onze salon en laat u verrassen door onze veelzijdigheid en een heerlijk warm welkom.

Tanden bleken Rotterdam

Uw lach is uw visitekaartje. Iedereen wil een stralende lach met mooie witte tanden. Uit een onderzoek blijkt dat mensen met een stralende lach meer zelfvertrouwen hebben. Wie wil dat nou niet? Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei manieren om uw tanden witter te maken. Voor tanden bleken in Rotterdam kunt u terecht bij House 4 Beauty.

Wij bleken op een veilige en pijnloze manier uw tanden. Na de behandeling heeft u gelijk wittere tanden en een prachtige stralende lach!

Dus denk aan uw toekomst en geef uw zelfvertrouwen weer een boost. Volgens wetenschappelijk onderzoek is iemand met een mooi gebit en een mooie lach veel overtuigender en aantrekkelijker. Als dat al niet genoeg reden is om uw tanden te bleken in Rotterdam bij House 4 Beauty!

Veilig tanden bleken

Tanden bleken in Rotterdam wordt bij House 4 Beauty gedaan met het kwalitatieve merk Adore Your Smile by Peau d’Or. Met behulp van zonlicht witten we uw tanden, want dat is wat Adore Your Smile doet. Het merk heeft het mogelijk gemaakt dat UV-teeth whitening gewoon vanuit uw eigen huis mogelijk is met een tanden bleek set. Ze hechten een grote waarde aan veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Tanden bleken Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Het resultaat? Een 100% natuurlijke en pijnloze methode voor het witten van uw tanden. Adore Your Smile is een professioneel en volledig programma voor het witten van tanden. Er wordt geen waterstofperoxide gebruikt tijdens de behandeling.

Uw tanden bleken in Rotterdam doen wij altijd in onze salon, waar al onze beautybehandelingen worden uitgevoerd.

 

Over House 4 Beauty

House 4 Beauty is hét beautyhuis waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Het unieke concept waarmee House 4 Beauty werkt, biedt klanten een totaalervaring als het om beauty gaat. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten; alle experts werken onder één dak met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden. Voor de volgende diensten kunt u bij House 4 Beauty komen:

Onder de schoonheidsbehandelingen vallen facial treatments, massages, wimper- of wenkbrauwbehandelingen, wimperextensions laten zetten en professioneel tanden bleken. Al onze diensten worden precies op uw wensen en behoeften afgestemd, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past. De schoonheidssalon van House 4 Beauty biedt werkelijk alles wat u zoekt in een goede salon, inclusief het gebruik van vooraanstaande merken.

Wat House 4 Beauty uniek maakt, is dat het een plek is waar u met het hele gezin naartoe kunt. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kunt u zelf genieten van een massage terwijl uw echtgenoot even onder de zonnebank gaat. Dat maakt een afspraak bij House 4 Beauty niet alleen praktisch, maar u kunt er meteen een gezellig dagje uit van maken! U kunt House 4 Beauty kennen van Lifestyle Magazine en van tv (RTL 5 en RTL 4).

Ik wil een afspraak maken!

Bent u geïnteresseerd in één of meer van onze diensten? Voor tanden bleken in Rotterdam weet u ons in ieder geval te vinden! Wilt u graag afspraken combineren? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat uw afspraken praktisch ingepland worden. Bij vragen mag u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Afspraak makenContact